harghita-holding.ro   0040-266-244617
Termeni si conditii

Termeni si conditii

Site-ul www.harghita-holding.ro este proprietatea SC HARGHITA HOLDING SRL si functioneaza conform prevederilor legale din Romania. Folosirea in orice fel a acestuia – vizitare, utilizarea informatiilor, creare de cont, comunicare prin intermediul site-ului etc – ca si utilizator implica acceptarea termenilor şi conditiilor prezente. Ne asumam dreptul de a face modificari ale acestor prevederi fara o alta notificare. Prin termenul „utilizator” al acestui site se intelege orice persoana (fizica sau juridica) care va accesa acest site.

Drepturi de autor, marca si proprietate intelectuala

Continutul site-ului nu poate fi reprodus, modificat, transferat, publicat, afisat, transmis, sau inregistrat sub nici o forma prin folosirea oricaror mijloace – fotocopiere, listare, sau descarcare/inregistrare, dar nelimitându-se la acestea, şi nu poate fi folosit pentru a crea materiale derivate din acestea sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau nu, fara acordul prealabil, in scris, al reprezentantilor SC HARGHITA HOLDING SRL. Continutul acestui site, textele, grafica, fotografiile, software-ul, logo-urile si orice alte materiale prezente pe site sunt protejate de legea dreptului de autor si sunt proprietatea SC HARGHITA HOLDING SRL sau a partenerilor sai.

Este interzisa crearea de legaturi cu acest site ale altor site-uri sau invers, fara un acord prealabil scris. In situatiile in care acest lucru se intampla fara acordul scris explicit al firmei SC Hargita Holding SRL, firma nu isi asuma responsabilitatea pentru site-urile neafiliate cu care acesta ar putea fi legat, pentru materialele postate pe acest site de catre alte persoane decat cele autorizate de SC Hargita Holding SRL.

SC Hargita Holding SRL sau terte parti pot furniza autorizat, prin intermediul site-ului, legaturi (“link”-uri) catre alte pagini sau resurse online. SC Hargita Holding SRL nu garanteaza, nu este si nu poate fi facuta responsabila in nici un fel de disponibilitatea acestora, de forma, continutul, publicitatea, produsele sau alte materiale disponibile pe site-urile respective. SC Hargita Holding SRL nu va fi responsabila sau pasibila de a plati despagubiri, direct sau indirect, pentru orice paguba sau pierdere cauzata sau presupusa a fi fost cauzata de sau in legatura cu folosirea sau increderea in informatiile, continutul, bunurile sau serviciile puse la dispozitie de site-urile respective.

Reguli de utilizare ale site-ului

Urmatoarele actiuni nu sunt permise:
– copierea, multiplicarea, distribuirea, arhivarea sau pastrarea, prin orice mijloace, inclusiv electronice, magnetice sau computerizate, a materialelor si informatiilor existente pe acest site;
– incercarea de a interveni, prin orice mijloace, in continutul acestui site, stergerea sau modificarea prin orice mijloace a materialelor si informatiilor publicate, sau incercarea de a actiona in acest scop;
– incercarea de a scana, sonda sau a testa vulnerabilitatea oricarui sistem din reteaua SC HARGHITA HOLDING SRL, a retelei acesteia sau accesarea oricaror servere sau servicii din reteaua SC HARGHITA HOLDING SRL care nu sunt publice, fara autorizatie;
– folosirea oricaror adrese de e-mail publicate prin intermediul site-ului pentru distribuirea lor pe liste de mailing sau pentru trimiterea de e-mailuri comerciale (“spamming”) sau pentru orice alt scop in afara de trimiterea de e-mailuri personale justificate, fara acordul scris al posesorilor acestor adrese.

Limitarea raspunderii

SC HARGHITA HOLDING SRL nu va fi raspunzatoare pentru nici un fel de pagube directe, indirecte, accidentale, speciale, inclusiv, dar nu limitat la, pagube pentru pierderi de profit, bunavointa, posibilitatii de folosire, date sau alte pierderi intangibile sau incomensurabile (chiar daca SC HARGHITA HOLDING SRL a fost informata anterior de posibilitatea aparitiei unor asemenea pierderi), rezultand din:
– utilizarea sau imposibilitatea utilizarii informatiilor site-ului;
– costul procurarii de bunuri sau servicii complementare rezultand din orice bunuri, date, informatii sau servicii achizitionate sau obtinute, mesaje primite, tranzactii incepute prin/ de pe site-ul SC HARGHITA HOLDING SRL ;
– acces neautorizat la, sau deteriorarea transmisiilor sau datelor utilizatorului;
– declaratii sau actiuni ale oricarei terte parti asupra serviciilor site-ului;
– orice alta problema legata de serviciile site-ului.

Acest site (www.harghita-holding.ro) este oferit in aceasta forma fara alte garantii. Site-ul www.harghita-holding.ro nu este si nu poate fi facut responsabil pentru nepotriviri, indisponibilitate sau alte defecte ale acestui site sau ale continutului sau.

Confidentialitate si informatii personale

Informatiile personale puse la dispozitia site-ului www.harghita-holding.ro pentru a putea primi sau utiliza unele servicii / informatii (prin datele furnizate de catre utilizatorii care se logheaza in site) sunt protejate

Prin completarea campurilor din formularele de inregistrare on-line utilizatorii sunt de acord ca datele personale pe care le inregistreaza sa intre in baza de date a SC HARGHITA HOLDING SRL si sa primeasca mesaje cu privire la produse si servicii, promotii, concursuri sau orice alte actiuni editoriale si de marketing desfasurate in viitor de catre SC HARGHITA HOLDING SRL si de partenerii sai agreati.

Dupa completarea formularului de inregistrare, utilizatorul are la dispozitie un cont pentru utilizarea serviciilor. Utilizatorul este in intregime responsabil pentru pastrarea confidentialitatii asupra parolei asociate accesului la serviciile www.harghitaholding.ro conditionate de logare.

SC HARGHITA HOLDING SRL se obliga sa nu faca publica adresa de e-mail a utilizatorilor si sa nu o dezvaluie unei terte parti, daca aceasta nu se afla intre partenerii agreati in mod expres, in afara cazului in care acest lucru este necesar pentru a respecta legea si/sau procedurile judiciare. Identitatea utilizatorilor nu va fi dezvaluita in cazul in care, prin informatiile postate, acestia ar putea fi pusi pericol. La inregistrare, utilizatorii au posibilitatea sa aleaga numele de utilizator (username) si parola (password). Utilizatorii accepta sa nu imprumute niciodata parola (password) unui alt utilizator, pentru propria protectie si pentru validitatea informatiilor transmise.