harghita-holding.ro   0040-266-244617
Institutii

Institutii

Atunci cand curatenia intr-o institutie se face cu resurse proprii, eficienta si usurinta intregului proces sunt extrem de importante. Pentru clientii care au nevoie de curatenie impecabila in institutii precum scoli, cladiri ale administratiei publice, gradinite, spitale etc am dezvoltat gama de solutii integrate de curatenie care tine cont de specificul cerintelor acestora.

Curatenia in institutiile publice de sanatate, educatie, administratie, cultura etc este extrem de importanta. Asigurarea unui standard ridicat de curatenie si igiena (mai ales in institutii precum spitale, gradinite, scoli etc) este obligatorie pentru functionarea acestora. Ina celasi timp insa, este nevoie de solutii de curatenie ecologice iar solutiile de curatare, igienizare etc trebuie sa fie in unele cazuri certificate (antialergenice, cu un grad ridicat de neutralizare a germenilor etc). Nu in ultimul rand, stim ca clientii solicita solutii de curatare usor de utilizat, cu timpi de actiuni redusi si cu grad de protectie al suprafetelor ridicat.

Curatenie profesionala foarte usor de facut. In fiecare zi.

Prin solutiile integrate pentru institutii asiguram o curatenie sigura, de foarte buna calitate, usor de realizat si cu produse, echipamente si consumabile care ofera utilizatorului o utilizare confortabila si facila. In cadrul acestei solutii integrate de curatenie am inclus:

  • solutii si produse de curatare bio si antialergenice pentru mobilier, covoare si pardosele etc;
  • solutii si produse de curatenie pentru igienizare si dezinfectie a spatiilor publice dar si a bailor, toaletelor, spatiilor de luat masa etc;
  • dispensere si consumabile profesionale pentru produse din hartie (servetele, role etc);
  • produse pentru spalarea si curatarea zonelor alimentare, de iginea alimentara si de spalare a veselei
  • echipamente de curatenie profesionale pentru intretinerea curateniei;
  • consumabile si materiale de protectie.