harghita-holding.ro   0040-266-244617
Solutii integrate

Solutii profesionale integrate pentru curatenie

Incepand cu anul 2011 am am extins modelul de business prin crearea diviziei profesionale, adresat segmentelor: HoReCa, industrial, cladiri de birouri, institutii si firme de curatenie. Credem ca rolul nostru ca distribuitori cu valoare adaugata pentru partenerii nostri este pe deplin indeplinit mai ales prin serviciile profesionale integrate pentru curatenie oferite.
Daca esti firma si pentru tine si echipa ta conteaza solutii si produse de curatenie care sa fie adaptate la tipul de de suprafata, pentru tipul de pete specifice, care sa aiba concentratia optima, la un pret care sa iti optimizeze bugetul, daca te intereseaza cum poti sa reduci timpul de actiune in curatenia si, in acelasi timp, sa beneficiezi de aceeasi calitate superioara a curateniei, daca te intereseaza training si consiliere pentru echipa ta, atunci solutiile noastre integrate profesionale de curatenie sunt ceea ce ai nevoie.

De ce solutii integrate?

La HARGHITA HOLDING nu ne intereseaza doar sa ne devii client. Noi vrem sa devenim consultantii tai de incredere. Pentru noi e important sa te ajutam sa achizitionezi cele mai bune produse si servicii de curatenie. De fiecare data. Adica sa ai produsele potrivite, in concentratia potrivita, cu raportul de pret calitate optime pentru tine. Toate informatiile si recomandarile pe care ti le oferim te vor ajuta sa iei cele mai bune decizii pentru afacerea ta, atat din punctul de vedere al calitatii seriviciilor de curatenie cat si din punctul de vedere al rentabilitatii business-ului tau. Daca vei integra calitatea unui produs, pretul acestuia, resursele necesare pentru procesul de curatenie, cerintele din partea clientilor tai etc abia atunci vom putea creste impreuna.

De ce solutii profesionale?

Produsele din portofoliul nostru sunt insotite de recomandari, indicatii, retetare, proceduri si tehnici de aplicare care garanteaza calitatea serviciului de curatenie. Acest lucru inseamna insa ca echipa ta este, la randul ei, profesionista. De aceea, oferim produse si servicii complexe si complete pentru echipe pentru care calitatea curateniei este prioritara. Suntem alaturi de partenerii si distribuitorii nostri prin sesiuni periodice de training, demo-uri si teste pentru solutiile si produsele noastre de curatenie.

De ce sunt solutii personalizate?

Pentru ca, in cazul companiilor, curatenia inseamna de fiecare data, rezolvarea unei probleme specifice. Unele companii au nevoie de solutii de curatenie cu actiune rapida (pentru a reduce timpul alocat echipelor de curatenie), de echipamente foarte performante si de training intensiv al echipelor lor. Altii, dimpotriva, au nevoie de solutii de curatenie cu o formula extrem de precisa, pentru un anumit tip de pete, pentru un anumit tip de suprafata. De aceea, consultantii de la HARGHITA HOLDING, prin solutiile profesionale integrate de curatenie, ofera pachete de consiliere, reomandari de produse / servicii de curtenie, recomandri de formule si concentratii pentru produse de curatenie si echipamente profesionale si suport de training pentru a raspunde complet problemelor acestora. Pe langa aceasta abordare personalizata şi angajamentul luat odata cu utilizarea produselor profesionale, ne asumam şi o doza importanta de responsabilitate. Acesta este motivul pentru care, pe langa produs oferim şi informaţii partenerilor privind utilizarea produselor, calcularea costurilor (rentabilitate), service-ul echipamentelor, precum si solutii personalizate pentru clienti.

Esenţa acestui model de business se bazeaza pe doua componente importante:
a. Sprijin pentru client – in calitatea de client al solutiilor profesionale integrate de curatenie vei avea alaturi intotdeauna o echipa de profesionisiti care vor fi gata sa iti rapsunda la intrebari, sa iti ofere solutii, sa iti testeze produsele sau sa ofere training si know-how echipei tale;
b. Servicii complete – vei beneficia de servicii rapide de livrare, din stocul stocul nostru permanent de produse, de transport, logistica si suport in ceea ce priveste service-ul echipamentelor.