harghita-holding.ro   0040-266-244617

Solutii integrate pentru spalarea automata a veselei

Solutii integrate pentru spalarea automata a veselei

Spalarea automata a veselei, mai ales pentru HoReCa, este un atu extrem de important in asigurarea calitatii si confortului clientilor hotelurilor si restaurantelor. HARGHITA HOLDING a integrat, incepand cu anul 2015, in portofoliul sau de solutii o gama completa de produse si echipamente profesionale care asigura intregul proces de spalare automata a veselei.

Astfel, pe langa furnizarea produselor si echipamentelor profesionale pentru spalarea automata a vaselor, oferim clientilor nostri si servicii de intretinere a masinilor de spalat.

 

HARGHITA HOLDING asigura, de acum inainte, solutii integrate pentru acest segment: produse de spalare, echipamente profesionale, servicii de intretinere si mentenanta a acestor echipamente, produse de dozare eficienta pentru aceste echipamente dar si training si consiliere profesionala pentru angajatii firmelor client.

 

SPALARE AUTOMATA VESELA: PRODUSE
Pe langa echipamentele profesionale, HARGHITA HOLDING ofera in gama de solutii integrate de spalarea automata a veselei si dozatoare, detergent, agent de clatire, anticalcar si sare la dedurizator.

 

SPALARE AUTOMATA VESELA: CONSILIERE SI KONW-HOW
Tehnicienii si consilierii nostri ofera consultanta si suport pentru client care au nevoie de informatii legate de:

  • descrierea in detaliu a intregului proces si a conditiilor optime pentru spalarea automata a veselei si a paharelor;
  • detalii tehnice si operationale legate de functionarea masinii de spalat vase;
  • bune practici si datele legate de dozarea detergentului si a clatitorului;
  • planificarea si urmarirea intregului proces de spalare automata a veselei

 

SPALARE AUTOMATA VESELA: SOLUTIA INTEGRATA DE LA HARGHITA HOLDING
HARGHITA HOLDING va ofera un pachet complet de solutii integrate pentru spalarea automata a veselei in care sunt incluse:
1.Montare gratuita echipamente: de la montarea si reglarea dozatoarelor peristaltice, predarea check list – ului, pana la semnarea contractului de custodie si mentenanta.
2.Verificare periodica gratuita : la fiecare 6 luni
3.Interventie gratuita  in cazul in care apar probleme de calitate a spalarii,  dupa parcurgerea etapelor de verificare din check list (e vorba despre acele etape care pot fi verificate de client la fata locului, cu ajutorul telefonic al tehnicianului).

Comments are closed.