harghita-holding.ro   0040-266-244617
Semperguard: un nou standard de siguranta si eficienta pentru manusile de protectie

Semperguard: un nou standard de siguranta si eficienta pentru manusile de protectie

Manusile de protectie sunt prima si ultima bariera în calea infectiilor si contaminarilor percutanate, risc major la care este expus personalul medical din cabinete stomatologice, medicale sau din laboratoare. De asemenea, manusile de protectie trebuie sa asigure un grad ridicat de protejare pentru abraziune, pentru punctie (întepare), rezistenta la dezinfectanti dar si pentru substante organice si anorganice de laborator.

Sempermed, parte a grupului Semperit, este unul dintre producatorii mondiali de top de manusi de protectie, sterile si nesterile, care asigura cel mai ridicat grad de protectie si, în acelasi timp, confortul si siguranta utilizarii lor de catre personalul medical si din laboratoare.

Standarde de calitate superioare

Toate manusile din gama Semperguard au standarde de rezistenta foarte ridicat (AQL = 1, 5 unde AQL= Acceptance Quality Limits), sunt certificate: pentru domeniul medical si protectie personala: MDD (Medical Device Directive), PPE (Personal Protective Equipment), categoria a III-a (protectie ridicata pentru riscuri complexe chimice dar si mecanice).

Produse eficiente

De regula, personalul din cabinete medical si laboratoare, folosesc cate doua sau chiar trei perechi de manusi de protectie de calitate slaba. Si chiar si asa nu sunt niciodata siguri ca sunt protejati fata de riscurile de
contaminare si de infectie prin ruperea manusilor. Calitatea manusilor Semperguard face ca personalul sa utilizeze doar o singura pereche de manusi ceea ce creste de doua pana la trei ori eficienta acestui produs fata de cele concurente.

HARGHITA HOLDING ofera o gama larga de manusi de protectie nesterile de la Semperguard:

Semperguard Latex (S, M, L – marimi diferite)

Mai ales pentru manusi de examinare dar si pentru manusi care trebuie sa reziste la stres mecanic ridicat, gama Latex este prima alegere.

Semperguard Nitrile Comfort (S, M, L – marimi diferite)

Manusi de protectie care respecta cele mai noi standarde în protejarea pielii (hipoalergenice, nepudrate) si care au rezistenta chimica ridicata dar asigura si un nivel de sensibilitate tactila ridicata ceea le face o excelenta solutie pentru laboratoare.

Semperguard Nitrile Style (S, M, L – marimi diferite)

Toate avantajele gamei Nitrile in varianta negru, utilizate mai ales în industria laptelui, industria berii, cosmetica si tatuaje.

Semperguard Nitrile Xtra Lite (S, M, L – marimi diferite)

Atunci cand e nevoie de elasticitate dar si de rezistenta, cand e nevoie de sensibilitate tactila dar si de siguranta, Xtra Lite este cea mai sigura si confortabila solutie.

Cauta-l acum pe reprezentatul HARGHITA HOLDING din judetul tau si afla care sunt cele mai potrivite manusi de protectie pentru tine!

Imagini pentru contact button

Comments are closed.