harghita-holding.ro   0040-266-244617

HARGHITA HOLDING isi adauga in portofoliul de produse manusile de protectie Semperit

Semperit

Incepand cu anul 2014, HARGHITA HOLDING isi imbogateste portofoliul de produse cu o noua gama: manusile reutilizabile si manusi de unica folosinta non-sterile Semperit. Semperit este una dintre cele mai importante firme europene care dezvolta produse din cauciuc incepand de la anvelope auto si terminand cu produse din cauciuc pentru uz medical si pentru protectie (prin divizia Sempermed).

HARGHITA HOLDING devine astfel partener Semperit si ofera clientilor din Romania manusi reutilizabile si manusi de unica folosinta non sterile de cea mai buna calitate.

Aceasta noua gama de produse completeaza portofoliul nostru de solutii si produse si ne permite sa oferim clientilor nostri solutii de protectie si siguranta in efectuarea sarcinilor de zi cu zi, inclusiv a activitatilor de curatenie.

Manusile Semperit din portofoliul nostru ofera confort si protectie in numeroase domenii de utilizare:  saloane de infrumusetare/cosmetica/coafura, sanatate-examinare, domeniul alimentar/catering, siguranta personala, laborator/farmaceutice, curatenie industriala/igiena, consum/retail.

Produsele Semperit sunt certificate Medical Devices Directive 93/42 EECsi Personal Protective Equipment 89/686 EEC, si dispun de un AQL 1.5 (indicator calitate).

HARGHITA HOLDING este acum distribuitor in Romania pentru urmatoarele tipuri de manusi din gama Semperit:

  • Semperguard latex powdered
  • Semperguard nitrile comfort
  • Semperguard nitrile xtra lite
  • Sempertip
  • Sempervelvet

Comments are closed.