harghita-holding.ro   0040-266-244617

HARGHITA HOLDING se relanseaza cu o noua identitate de companie

Anul acesta aniversam peste 18 de ani de existenta. Cu aceasta ocazie, ne relansam cu o noua identitate vizuala.

logoHHvechi               harghita

De-a lungul celor peste 18 de ani de activitate, in tot ce am realizat, in tot ce ne-am propus, am cautat, la inceput poate instinctiv insa apoi asumat si cultivat, o unica si puternica idee: INTEGRAREA. La nivel de relatii, de solutii, de rezultate, de parcurs al companiei si, in mod evident, de proiecte prezente si viitoare. Astfel am construit parteneriate durabile, bazate pe respect, profesionalism si sprijin reciproc!

 

Suntem o echipa de profesionisti care ne dezvoltam continuu. In acest an redefinim identitatea noastra vizuala in linie cu ceea ce am devenit si am dovedit in ultimii ani. HARGHITA HOLDING exprima prin noua identitate vizuala forta conceptului H2H (human to human, bazata pe relatia cu clientul si grija pentru acesta), care intâmplator sau nu, reprezinta si initialele companiei noastre.
<p)Aceasta noua identitate va sustine efortul nostru continuu de a continua sa  fim furnizorul preferat si cea mai potrivita alegere pentru eficienta managementului curateniei, in orice industrie, pe piata din România. Si, nu in ultimul rând, sa ramânem pentru partenerii, colaboratorii, furnizorii si angajatii nostri acelasi partener serios , loial si de incredere!

 

Va multumim ca sunteti alaturi de noi in acest moment important pentru istoria companiei noastre si va invit sa vizitati noul nostru website: www.harghita-holding.ro

Cu respect,
SZABÓ DEZSŐ
Fondator, CEO HARGHITA HOLDING

 

Porumbenii Mici
14 noiembrie 2015

Comments are closed.